Descriere

Situat chiar pe plaja JBR, Rixos Premium Dubai este un hotel de primă clasă, ce oferă combinaţia perfectă între o viaţă de noapte animată și relaxarea pe care o asigură piscina liniştită şi ambianța litorală. Oaspeţii pot practica sporturi nautice pe plajă.

Toate camerele şi suitele sunt foarte spaţioase şi au ferestre din podea până în tavan. Unele camere beneficiază de vedere la mare şi la cea mai mare roată Ferris din lume, iar altele au vedere la orizontul plin de lumini al zgârie-norilor din Dubai. Camerele includ cel puţin un TV cu ecran plat de 48 inch, precum şi o zonă de relaxare. Băile spaţioase sunt dotate cu duş separat cu efect de ploaie, cadă de sine stătătoare şi articole de toaletă de lux, marca Chopard.

Oaspeţii au la dispoziție o multitudine de restaurante şi opțiuni de divertisment. Restaurantul Turquoise, deschis pe toată durata zilei, serveşte un bufet cu preparate internaționale și specialități turcești autentice, iar localul STK este o reinterpretare modernă și selectă a restaurantelor americane specializate în fripturi. Există de asemenea restaurantul italian Luigia şi localul Black Tap Craft Burgers & Shakes, care oferă numeroase opțiuni pentru prânz și cină. În plus, oaspeții care se relaxează la piscină sau pe plajă pot savura gustări și băuturi de la barul Azure de pe plajă sau se pot delecta cu mâncăruri greceşti la Ammos. Amatorii de petreceri își pot petrece serile la District sau la Lock, Stock & Barrel. De asemenea, oaspeții pot petrece momente plăcute la Godiva Lounge, inaugurat recent.

Oaspeţii care doresc să se relaxeze au la dispoziţie centrul spa Natureland, cu un hamam otoman original şi 9 săli de tratament. Centrul de fitness Rixgym, cu vedere superbă la golf, este dotat cu echipament ultramodern şi include aparate cu greutăți, greutăţi libere, biciclete staționare, benzi de alergare şi biciclete eliptice. La hotel veți găsi de asemenea un salon de coafură şi buticuri de lux precum Rodeo Drive, Via Rodeo şi Ocean Drive.

Rixos Premium Dubai se află în inima oraşului Dubai, aproape de toate atracţiile importante ale oraşului, printre care se numără Dubai Marina Mall, Mall of Emirates, bulevardul Sheikh Zayed şi zona Jebel Ali. La proprietate este disponibilă gratuit parcare cu valet. În plus, oaspeții pot beneficia de un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la hotel la Mall of Emirates.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Demipensiune 1,142 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

The Walk - Jumeirah Beach Residence, Jumeirah Beach Residence, Dubai, Emiratele Arabe Unite