Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. La doar 350 de metri de plaja Kalives, acest hotel de 3 stele oferă camere cu aer condiţionat, balcon şi acces gratuit la Wi-Fi. În zona piscinei sunt disponibile gratuit şezlonguri şi umbrele.

Camerele de la Kalives Resort sunt spaţioase, luminoase şi au amenajări moderne. Acestea au TV, frigider şi baie cu uscător de păr. Balcoanele au vedere asupra grădinii şi piscinei.

Oaspeţii pot să savureze mâncăruri greceşti şi vinuri regionale la restaurant sau să se relaxeze cu o băutură la bar. Oaspeţii mai tineri vor găsi un loc de joacă pentru copii şi o piscină a copiilor.

Plajele Kalives şi Gerakini oferă o serie de taverne şi magazine. Kalives Resort se află la 65 km sud de Salonic. Parcarea publică este disponibilă gratuit în zona din jurul hotelului.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kalívia Poliyírou! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kalyves (Gerakini), Kalívia Poliyírou, 63100, Grecia