Descriere

Club Asteria Belek oferă numeroase facilități deosebite, special gândite pentru copii și un Club pentru copii Asterix cu camere de securitate, proiecții de filme și o varietate de jocuri de societate. Sunt puse la dispoziție piscine pentru copii și bebeluși.

În afară de un restaurant special pentru copii și un loc de joacă se oferă activități creative, precum origami, cursuri de gătit, ateliere de lucru manual și jocuri puzzle pentru a-i menține pe copii interesați pe durata sejurului la Club Asteria Belek.

La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea oferă servicii de babysitting și cărucioare pentru copii. În plus, oaspeții pot beneficia gratuit de un pătuț de copii, o cădiță de baie și un scaun înalt pentru copil. Printre facilitățile pentru copii se numără un încălzitor de biberoane și un blender pentru prepararea hranei.

Club Asteria Belek se află chiar lângă malul mării și oferă o zonă de plajă, facilități de spa și piscine în aer liber, cu tobogane de apă. Pune la dispoziție camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Uckum Tepesi Mevkii, Antalya, 07525 Belek, Turcia