Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat pe plaja cu nisip din Bavaro, acest hotel all inclusive cu 456 de camere se află la 5 minute de mers cu maşina de parcul tematic Manati. Oferă o piscină mare în aer liber, un cazinou şi 4 restaurante.

Camerele hoteulului VIK Arena Blanca All Inclusive sunt prevăzute cu aer condiţionat, frigider şi balcon. Există TV prin cablu. Conexiunea WiFi este disponibilă numai la recepţie, la un cost suplimentar.

Radiance Wellness Center este un centru spa cu servicii complete, inclusiv tratamente de înfrumuseţare. Oaspeţii au la dispoziţie o saună şi masaje.

Hotelul are mai multe restaurante, care servesc prânzul, cina sau gustări. Restaurantul El Mirador oferă un bufet pentru mic dejun, prânz şi cină, iar restaurantul El Bucanero, situat pe plajă, serveşte gustări şi pizza în timpul zilei şi preparate mexicane à la carte seara. Opţiunile à la carte includ specialităţi italiene la restaurantul La Trattoria şi delicii internaţionale la Estrella del Mar (unele mâncăruri şi băuturi speciale nu sunt incluse). La un cost suplimentar, oaspeţii pot savura preparate gourmet la restaurantul La Proa din cadrul hotelului VIK Cayena Beach. Departamentul de relaţii cu publicul le poate comunica oaspeţilor orarele restaurantelor.

Tarifele all inclusive ale hotelului VIK Arena Blanca acoperă toate mesele şi gustările, precum şi băuturi naţionale alcoolice şi nealcoolice, pe tot parcursul zilei. Barurile hotelului servesc o varietate de băuturi internaţionale, la un cost suplimentar. Oaspeţii cu rezervare all inclusive au acces la terenurile de tenis şi facilităţile de sporturi acvatice, care includ windsurfing, caiac şi snorkelling.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

White Sand, Carretera Arena Gorda, Bavaro, 23301 Punta Cana, Republica Dominicană