Descriere

Proprietatea Be Live Collection Punta Cana se află în prima linie a plajei Atlantic din Cabeza de Toro, fiind protejată de un recif de corali și înconjurată de o grădină tropicală.

Camerele de la Be Live Collection Punta Cana oferă aer condiţionat, TV prin cablu şi minibar. Cutia de valori din cameră este disponibilă la un cost suplimentar. Unele camere de la acest complex all inclusive cu program nonstop beneficiază de acces direct la piscină sau la plajă. Camerele Adults Club oferă servicii premium și facilități pentru adulți, împreună cu zone exclusiviste pe plajă și la piscină.

Complexul are 8 piscine dintre care 2 aparţin clubului pentru adulţi, şi pune la dispoziție pachete Better Together. De asemenea, oferă cadă cu hidromasaj doar pentru oaspeţii cu pachet Better Together. Seara, sunt organizate spectacole şi programe de divertisment. Oaspeţii au la dispoziție diverse activităţi, cum ar fi tenis, volei, ping pong, navigaţie şi scufundări. Complexul oferă şi facilităţi de nunţi şi afaceri. Oaspeţii au la dispoziție room service nonstop, servicii spa şi un salon de înfrumuseţare la un cost suplimentar.

Restaurantul principal serveşte mâncăruri internaţionale tip bufet, iar Rodizio, restaurantele gourmet şi cele cu specific italienesc, mexican şi asiatic servesc preparate à la carte. Oaspeţii pot urmări programe sportive la TV-urile cu ecran mare din bar. Printre alte restaurante se numără Lobster House şi Steak House.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Cabeza De Toro, Punta Cana, Cabeza de Toro, 57000 Punta Cana, Republica Dominicană