Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Situat pe malul mării, acest complex hotelier din Caraibe oferă un teatru, 6 restaurante şi 9 baruri. Toate camerele includ cel puţin 1 cadă spa şi o baie complet echipată, cu cabină de duş.

Suitele elegante de la Majestic Elegance – Punta Cana sunt amenajate cu marmură europeană şi sunt dotate cu TV cu plasmă cu canale prin satelit şi DVD player. Acestea includ un aparat de cafea, birou şi minibar. Fiecare suită beneficiază de o uşă separată pentru room service. Unele suite oferă cadă spa în interior şi în aer liber.

Oaspeţii de la Majestic Elegance au la dispoziţie un teren de golf şi un cazinou. La 2 minute de mers pe jos de suite există un club pentru copii supravegheat, unde sunt disponibile jocuri video. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o piscină, un centru spa şi facilităţi de sporturi nautice.

Clubul Elegance, care are o piscină şi zone de plajă private, este un loc de divertisment destinat exclusiv adulţilor. Printre altele, clubul oferă facilităţi premium, precum un serviciu de majordom şi acces gratuit la internet.

Restaurantele servesc o gamă variată de preparate din bucătăria internaţională. Unele oferă programe de muzică live şi impun un cod vestimentar.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Playa Bavaro, Bavaro, 23000 Punta Cana, Republica Dominicană