Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat pe Plaja Cana, cu vedere la Marea Caraibilor, acest complex aflat la malul oceanului are terenuri de tenis, un centru spa de lux, 7 restaurante şi acces la o plajă privată.

Toate suitele au baie cu o cadă spa. Suitele elegante şi spaţioase au pardoseală cu gresie şi paturi cu baldachin. Fiecare unitate este prevăzută cu minibar şi o zonă spațioasă de relaxare cu birou. Băile au cabină de duş şi halate de baie.

Majestic Colonial are 11 baruri, inclusiv unul la piscină şi unul pe plajă, majoritatea din ele oferind muzică live. Cele 7 restaurante oferă mese informale și rafinate. Oaspeții pot savura atât preparate locale din Caraibe, cât şi din bucătăria internaţională. Majestic Colonial-Punta Cana are o piscină în aer liber de 400 de metri, cu 2 căzi cu hidromasaj.

Oaspeţii pot face mişcare în sala de sport sau pe terenurile de baschet. Clubul copiilor are un teren de joacă mare, prevăzut cu un castel. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa al Complexului Colonial, care include 10 săli de tratament înconjurate de grădină, 2 saune și o cadă mare cu hidromasaj. Sunt disponibile diferite tratamente corporale şi de înfrumuseţare.

Bavaro este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii, observarea delfinilor și sporturi acvatice.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Playa Bavaro Punta Cana, Bavaro, 21220 Punta Cana, Dominican Republic