Descriere

Grand Bahia Principe Bavaro se află în Bavaro Beach, Punta Cana și oferă un centru spa și de wellness, 2 piscine în aer liber și 7 restaurante. Oaspeții beneficiază de acces WiFi, la un cost suplimentar.

Toate suitele sunt bine amenajate şi au aer condiţionat, balcon şi terasă. În zona de luat masa există un frigider şi un aparat de cafea. Baia privată include o cadă spa, articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție un minibar şi o zonă de relaxare. Suitele oferă vedere la grădină şi la zonele din jurul piscinelor.

De asemenea, Grand Bahia Principe Bavaro are o gamă largă de localuri unde se poate lua masa, 13 baruri, un teren de tenis, personal de divertisment, un club de noapte și facilități pentru practicarea de sporturi nautice. La proprietate şi în împrejurimi puteți desfășura o varietate de activităţi, printre care scufundări, windsurfing şi snorkelling. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Hotelul este situat la 24,5 km de clubul de golf La Cana, la 25,3 km de lagunele cu apă dulce şi la 26,4 km de portul de agrement Cap Cana

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 28 Mar. - 04 Apr., 2020 All Inclusive 990 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Arena Gorda – Macao, Sección Baigüa. La Altagracia, Bavaro, 33000 Punta Cana, Republica Dominicană