Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat pe plaja Duque, Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje are vedere la insula La Gomera. Acest hotel de lux pune la dispoziţie 2 piscine în aer liber, un centru spa și camere cu balcon.

Gran Tacande are decor luminos şi atractiv, iar camerele sale spațioase includ paturi cu baldachin. Camerele au vedere la munții din jur sau la grădinile hotelului. Unele camere se bucură de vedere la mare.

Restaurantul Zurrón Buffet servește mâncăruri din bucătăria internațională și cu o anumită tematică, iar restaurantul Bocana Grill este specializat în preparate mediteraneene. Ambele restaurante au terasă cu vedere la ocean. Gran Tacande are și un cocktail bar.

Centrul spa al hotelului oferă hidroterapie, masaj si o serie de tratamente de înfrumusețare, la un cost suplimentar. De asemenea, aveţi la dispoziție o sală de fitness cu acces gratuit și un coafor.

În stațiunea Playa de Fañabe puteţi găsi o varietate de magazine și baruri. Complexul de golf Costa Adeje se află la 15 minute cu mașina de Gran Tacande.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iun. - 11 Iun., 2021 Mic dejun 933 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Alcalde Walter Paetzmann, s/n, 38670 Adeje, Spania