Descriere

Situat în Al Zorah, din regiunea Ajman, The Oberoi Beach Resort are o piscină în aer liber și facilități de grătar. Complexul cuprinde un restaurant, un bar, o terasă la soare și o zonă de plajă privată. Oberoi Beach Resort oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Oberoi Beach Resort, Al Zorah are camere și suite spațioase, cu terasă privată, iar vilele sunt prevăzute cu piscină privată cu temperatură controlată.Camerele au baie privată cu o cadă și bideu, halate de baie și papuci. Se oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

La restaurantele elegante în interior și în aer liber ale hotelului, oaspeții pot savura preparate nutriționale de calitate din bucătăria internațională, în timp ce se bucură de vederea panoramică la oraș.

Centrul de spa Oberoi din Al Zorah oferă masaje de semnătură Oberoi, tratamente ayurvedice, occidentale și orientale, precum și hammam turcesc. De asemenea, există o zonă de activități pentru copii și o piscină mică pentru copii mici.

Acest complex pune la dispoziție facilități de sporturi de apă, precum și servicii de închirieri auto și de biciclete. În împrejurimi oaspeții pot desfășura diferite activități, inclusiv golf și snorkelling.

Clubul de golf Al Zorah se află la 4 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharjah, situat la 5 km de The Oberoi Beach Resort. Parcarea privată este gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 01 Mai - 08 Mai, 2021 Demipensiune 975 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Al Zorah - Al Itihad Road - PO Box 18065 , Ajman, Emiratele Arabe Unite