Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat la vârful semilunei Palm Jumeirah, Rixos The Palm Dubai oferă vedere panoramică de 360°, peste apele azurii ale Golfului Arabic, la obiectivele celebre, inclusiv Burj Khalifa și Burj Al Arab, precum și la orizontul strălucitor al Marina Dubai și lagunele remarcabile și la însăși arhitectura de la Palm Jumeirah.

Proprietatea pune la dispoziție o piscină cu temă de oază și centrul spa Rixos Royal, unde oaspeții pot beneficia de o gamă largă de tratamente.

Fiecare dintre cele 230 de camere și suite oferă cel puțin un balcon cu vedere la mare și sunt decorate în design turcesc modern. Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit și minibar. Toate unitățile de cazare includ o baie cu o cadă adâncă și cabină de duș din sticlă.

În centrul complexului se află À La Turca, un restaurant disponibil pe tot parcursul zilei, alături de 2 restaurante de semnătură – L’Olivo, de inspirație mediteraneană, Aegean, care servește fructe de mare și îi va încânta pe cunoscători. În timpul zilei, oaspeții pot savura, de asemenea, o varietate de băuturi și gustări la 2 restaurante la piscină și pe plajă. Seara, oaspeții se pot relaxa la Nargile – Shisha Lounge.

Anjana Spa unește cultura și tradițiile turcești cu wellness-ul într-un meniu somptuos de tratamente de masaj, cum ar fi cel balinez, thailandez și suedez. De asemenea, oaspeții se pot antrena în sala de fitness cu antrenori personali certificați.

Hotelul pune la dispoziție și propriul centru de scufundări. Parcul acvatic Aquaventure se află la 8 minute cu mașina de Rixos The Palm Dubai. Serviciul gratuit de transfer la Mall of the Emirates este oferit de 4 ori pe zi.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 20 Ian. - 27 Ian., 2019 Ultra All Inclusive 1,375 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Ultra All Inclusive 1,459 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Crescent Road,The Palm Jumeirah East - Dubai - Emiratele Arabe Unite