Descriere

Situat în cartierul elegant din Heraklion, acest hotel de 5 stele oferă 2 restaurante gourmet, centru de wellness gratuit și piscină mare cu apă dulce. Camerele luxoase au balcon cu vedere la piscină și la oraș.

Toate unitățile de cazare de la Galaxy Iraklio includ birou, TV LCD cu canale prin satelit și acces Wi-Fi gratuit. Camerele cu aer condiționat sunt echipate cu lenjerie de pat din bumbac egiptean pur, iar proprietatea oferă și camere antialergice. Unele unități de cazare sunt dotate cu o cadă cu hidromasaj.

Restaurantul Vetri servește un mic dejun tip bufet american pregătit cu ingrediente proaspete din surse locale, precum și preparate din bucătăria cretană. Per Se Lounge oferă mese elegante, vinuri și cocktailuri. Pool Deck servește mese ușoare și băuturi. Room service este disponibil nonstop, oferind preparate suplimentare în cameră. De asemenea, Galaxy include un centru de conferințe ultramodern, cu 9 săli complet echipate și o capacitate totală de 800 de persoane.

Clubul de wellness al Hotelului Galaxy este disponibil nonstop și gratuit pentru oaspeți. Acesta include sală de gimnastică ultramodernă și baie de aburi din marmură.

Hotelul Galaxy Iraklio se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru orașului, precum și de atracțiile comerciale și istorice. Situl arheologic Knossos este la 10 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional Heraklion se găsește la 5 km. Personalul de la recepția cu program nonstop poate aranja rezervări de bilete și servicii de închirieri auto. Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 09 Mai - 16 Mai, 2018 Mic dejun 499 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

75 Dimocratias Avenue, Heraklion, 71306, Grecia