Descriere

Situat la doar 2 minute de mers pe jos de plaja cu nisip alb din Cote D’Or, Hotelul Le Duc de Praslin oferă grădină tropicală, piscină spa pentru terapie și 2 restaurante.

Camerele, suitele și apartamentele au decor elegant, aer condiționat, un TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Acestea oferă terasă sau balcon. De asemenea, apartamentele spațioase includ bucătărie.

Oaspeții pot lua masa la Restaurantul Café des arts, care se află lângă plajă și servește fructe de mare proaspete. Mâncăruri din bucătăria creolă și internațională pot fi savurate la Le Dauphine, restaurantul principal al hotelului. De asemenea, hotelul are bar care servește cocktail-uri și băuturi răcoritoare.

Facilitățile Hotelului Le Duc de Praslin includ piscină spa pentru terapie, deosebită, magazin de cadouri și bibliotecă. Masaje și tratamente de înfrumusețare pot fi aranjate la un cost suplimentar.

Rezervația Naturală Vallée de Mai este la 4 km. Hotelul poate aranja servicii de închirieri auto și de biciclete. Activitățile din zonă includ snorkeling, pescuit și scufundări.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 31 Mai - 07 Iun., 2021 Demipensiune 1,898 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Anse Volbert, Côte d'Or, none Baie Sainte Anne, Seychelles