Descriere

Proprietatea Meliá Jardines del Teide este construită în jurul unui complex de piscine foarte extins și al unei grădini tropicale cu suprafața de 1,2 hectare. Aceasta oferă vedere minunată la zona de coastă și la munți, inclusiv la Muntele Teide.

Camerele hotelului sunt luminoase și spațioase. Fiecare cameră are aer condiționat,TV prin satelit și balcon sau terasă cu vedere la piscină, la mare sau la munte. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Serviciile The Level sunt disponibile în unele camere, oferind un lounge privat cu cafea şi ceai gratuite, zonă de check-in privat şi program zilnic de cocktail, precum şi o piscină privată şi camere cu aparat de cafea Nespresso, meniu de perne şi articole de toaletă de designer.

Meliá Jardines del Teide oferă 2 piscine, una fiind disponibilă exclusiv ca parte a serviciilor The Level. Există și o piscină pentru copii. Hotelul are un club pentru copii.

Printre opțiunile de luat masa se numără un restaurant tip bufet, un restaurant à la carte, un bar în hol și un restaurant care servește gustări.

Hotelul este situat la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Playa del Duque, în sudul insulei Tenerife. Clubul de golf Costa Adeje se află la 1,5 km. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer la un centru comercial aflat în apropiere. În cadrul hotelului există mai multe magazine.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iun. - 11 Iun., 2021 Mic dejun 702 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Urbanización Mirador del Duque, 38670 Adeje, Spania