Descriere

Situat pe insula Silhouette, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa oferă vile spaţioase, complet echipate, cu terasă privată. Printre palmierii tropicali există un centru spa cu servicii complete, precum şi o piscină infinită.

Fiecare vilă oferă lenjerie de pat de lux şi este dotată cu TV cu ecran plat, DVD player şi canapea. Unele camere au vedere la Oceanul Indian.

Hilton Seychelles pune la dispoziţia turiştilor 7 restaurante şi cafenele. Acestea servesc preparate din bucătăria italiană, japoneză şi locală, cu influenţe franceze, într-un cadru sofisticat. Barul Lo Brizan oferă spectacole live de divertisment şi cocktailuri tropicale.

La Hilton Seychelles, oaspeţii pot folosi centrul de scufundări de 5 stele acreditat PADI şi pot explora recifele multicolore ale insulei. Aşezat pe un teren stâncos, cu vegetaţie luxuriantă, hotelul are în apropiere numeroase trasee de drumeţii sau pentru plimbări.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa este la 20 minute de mers cu maşina de debarcader, de unde se poate ajunge în 35 de minute de mers cu o ambarcaţiune la Aeroportul Internaţional Seychelles. La cerere este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 31 Mai - 07 Iun., 2021 Mic dejun 1,861 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Silhouette Island, 00000 Silhouette Island, Seychelles