Descriere

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Complexul Risata Bali Resort & Spa se află la doar 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai și la 1 km de mallul Discovery. Acesta oferă un centru spa și o piscină mare în aer liber cu un bar, într-un cadru natural.

Oferind confort modern și elemente de artă din Bali, camerele sunt decorate în nuanțe liniștitoare de verde și au mobilier din lemn de culoare închisă. Fiecare cameră include TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de cafea. Se oferă cutie de valori.

Oaspeții pot participa la cursuri de dansuri balineze sau de gătit, organizate de complex. De asemenea, există o bibliotecă amenajată într-un pavilion balinez tradițional în aer liber, precum și un centru de fitness gratuit. Accesul la internet este gratuit în întregul complex.

Restaurantul Pandan Bali servește pizza proaspăt preparată, gătită pe foc de lemne, precum și mâncăruri orientale și occidentale lângă piscină. Barul Jepun servește gustări ușoare și băuturi și are o masă de biliard.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kuta! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

 

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jl. Wana Segara South Kuta Beach, 80361 Kuta, Indonezia