Descriere

Holiday Inn Baruna oferă camere în stil balinez, mobilate cu bun gust, amplasate în grădini amenajate. Oferă o piscină mare în aer liber la câţiva paşi de plajă. Facilităţile de 5 stele includ sală de gimnastică, restaurant pe plajă şi spa. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Holiday Inn Resort Baruna Bali este situat în oraşul liniştit Tuban, la 10 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Denpasar şi oferă parcare gratuită. La 15 minute de mers pe jos se găseşte centrul animat al localităţii Kuta.

Camerele de la Baruna Holiday Inn oferă balcon privat, obiecte de artizanat balineze, aer condiţionat, TV cu ecran plat de 32 inch şi mobilier plăcut din lemn de culoare deschisă. De asemenea, acestea includ frigider, cutie de valori şi DVD player.

În timpul liber, oaspeţii îşi pot întreţine condiţia fizică pe unul dintre terenurile de tenis sau se pot bucura de masaje liniştitoare în pavilionul în aer liber. Personalul amabil vă poate ajuta cu solicitări legate de supravegherea copiilor, de călătorie şi de afaceri.

Situat lângă piscină, restaurantul Palms oferă preparate consistente din bucătăria internaţională, asiatică şi indoneziană. Oaspeţii se pot bucura de o masă în intimitate la ENVY, cu zone confortabile de lounge şi vedere uimitoare la ocean.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jalan Wana Segara 33, 80361 Kuta, Indonezia