Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja cu nisip din Sanur, Prama Sanur Beach Bali oferă 2 piscine în aer liber, terenuri de tenis și room service nonstop. Hotelul este înconjurat de 6 hectare de grădini tropicale şi pune la dispoziţie servicii de spa pentru relaxare şi un centru de fitness. Există Wi-Fi gratuit în toate zonele hotelului.

Camerele spațioase de la Prama Sanur Beach Bali sunt mobilate confortabil şi au aer condiționat, podea cu parchet, TV prin satelit, minibar, baie privată şi balcon privat.

Prama Sanur Beach Bali se află la 15 minute de mers cu mașina de Denpasar și la 25 de minute cu maşina de Aeroportul Ngurah Rai. Hotelul oferă parcare gratuită.

Pe plajă sunt disponibile facilităţi de sporturi nautice. De asemenea, hotelul are terenuri de volei pe plajă şi un club pentru copii.

Restaurantul Tirta de la piscină servește mâncăruri internaționale și fructe de mare la grătar. Alte opţiuni de luat masa includ Basilico Italian Pavilion & Bar, Peppers Latino Grill & Bar şi Bamboo Beach Bar.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sanur, conform comentariilor independente.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jalan Cemara, 80228 Sanur, Indonezia