Descriere

Patra Jasa Bali se află pe nisipurile albe ale plajei South Kuta, oferind camere moderne în stil balinez. Pune la dispoziţie 2 restaurante, precum și un centru spa cu servicii complete, o piscină mare tip lagună și o piscină pe malul mării. Accesul la Wi-Fi este gratuit.

Patra Jasa Bali Resort & Villas oferă parcare gratuită și serviciu de transfer gratuit de la/la zona comercială Kuta Square, aflată la numai 2 km. Proprietatea este situată la 5 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.

Camerele sunt spațioase și au interioare clasice cu accesorii din lemn masiv. Oferă balcon privat cu vedere la vegetaţia tropicală, TV prin cablu, seif și aparat de ceai/cafea.

Personalul proprietății poate organiza numeroase activități de agrement, precum meciuri de polo pe apă și cursuri de gătit. Complexul include, de asemenea, un club pentru copii și un magazin.

Cafeneaua Teratai are vedere la piscină şi serveşte un bufet consistent de mic dejun. De asemenea, aici puteţi lua masa pe tot parcursul zilei.

Tuban este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de surfing, plajă și gastronomie

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jl. Ir. H Juanda, South Kuta Beach, Tuban, 80361 Kuta, Indonezia