Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach, Dubai , situat ideal, între zona The Walk din Jumeirah Beach Residence şi Dubai Marina, oferă camere moderne cu vedere la plaza. Pune la dispoziție o sală de gimnastică, o piscină în aer liber și acces gratuit la conexiunea WiFi în camere. Hotelul se află la câțiva pași de un supermarket deschis nonstop care face livrări.

Unităţile de cazare luxoase ale acestui hotel au ferestre mari din podea până în tavan. Fiecare suită include o cameră de zi mare, cu zonă de luat masa şi TV cu ecran plat. Bucătăria este dotată cu ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde și cuptor.

Fogueira Restaurant & Lounge serveşte o varietate de 15 tipuri de carne şi are un lounge cu shisja și vedere superbă la Palm Jumeirah şi Dubai Marina. Barul-restaurant premiat Speakeasy oferă gustări şi diferite băuturi.

Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach se află la 10 minute de mers cu maşina de centrul comercial Mall of the Emirates. Aeroportul Internaţional din Dubai este situat la 30 de minute de mers cu maşina.

Jumeirah Beach Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, relaxare și gastronomie.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Mic dejun 706 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 09 Apr. - 16 Apr., 2021 Mic dejun 788 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 16 Apr. - 23 Apr., 2021 Mic dejun 777 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 23 Apr. - 30 Apr., 2021 Mic dejun 792 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 30 Apr. - 07 Mai, 2021 Mic dejun 804 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Bahar 7, Marsa, The Walk, Jumeirah, Jumeirah Beach Residence, Dubai, Emiratele Arabe Unite