Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Rixos The Palm Dubai se află în arhipelagul Palm Jumeirah din Dubai și pune la dispoziție unități de cazare elegante, cu balcon privat cu vedere la mare. Proprietatea oferă piscină cu temă de oază și Rixos Royal Spa, unde puteți opta pentru o gamă largă de tratamente.

Camerele și suitele de lux de la Rixos The Palm Dubai au decor în stil turcesc modern. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit și minibar. Toate camerele includ baie cu cadă adâncă și cabină de duș din sticlă.

Oaspeții pot să savureze o gamă de mâncăruri la restaurantele complexului, inclusiv mâncăruri italiene autentice la L’Olivo Ristorante. Patisserie Istanbul servește baclava turcească delicioasă și multe mâncăruri tradiționale.

Rixos Royal Spa oferă o gamă largă de tratamente prin masaj, inclusiv masaje balineze, thailandeze și suedeze. De asemenea, oaspeții pot să se antreneze la sala de sport cu antrenori personali certificați. În timpul serii, puteți să vă relaxați la Nargile – Shisha Lounge.

Aquaventure Waterpark se află la 8 minute de mers cu mașina de Rixos The Palm Dubai. Serviciul gratuit de transfer la/de la Mall of the Emirates este oferit de 4 ori pe zi. Oaspeții beneficiază de serviciul de taxi pe apă către Dubai Marina o dată pe zi.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 07 Sep. - 14 Sep., 2020 Ultra All Inclusive 1,365 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 09 Apr. - 16 Apr., 2021 Ultra All Inclusive 1,354 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

The Palm Jumeirah,East Crescent,Plot C40 P.O Box18652, Palm Jumeirah, Dubai, Emiratele Arabe Unite