Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Dispunând de acces direct la Marina Mall, acest hotel luxos de 5 stele oferă o piscină infinită cu privelişti uimitoare către portul de agrement din Dubai. Toate camerele includ TV cu ecran plat şi iPod docking station.

Camerele hotelului The Address Dubai Marina sunt prevăzute cu aer condiţionat şi sunt amenajate în culori naturale, calde şi cu mobilier din lemn. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, facilităţi de cafea şi ceai şi un minibar. Hotelul oferă room service 24 de ore din 24.

Centrul spa al hotelului The Address Dubai Marina oferă o gamă largă de tratamente faciale şi corporale, utilizând uleiuri esenţiale organice. Centrul modern de fitness oferă o saună, antrenori personali calificaţi şi camere cu aburi.

Oaspeţii au la dispoziţie o combinaţie de preparate asiatice, arăbeşti şi europene la restaurantul Mazina. Elegantul lounge Blends oferă o selecţie excelentă de şampanie şi vinuri, cocktailuri exotice şi trabucuri vechi sau în ediţie limitată.

The Address Dubai Marina se află la 5 minute de mers cu maşina de Dubai Media City, Dubai Internet City şi zona liberă Jebel Ali. Plajele din golful Persic se află la o plimbare de numai 5 minute.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Mic dejun 1,010 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Emiratele Arabe Unite