Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Amwaj Rotana este situat într-o zonă ideală, lângă celebra zonă comercială și de agrement The Walk, Jumeirah Beach Residence (JBR) din Dubai. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice ale hotelului.

Hotelul Amwaj Rotana pune la dispoziție 301 camere și suite mobilate cu gust, precum și prestigiosul Club Rotana, care oferă servicii exclusiviste personalizate. Camerele hotelului sunt cele mai mari din zona JBR și au balcon privat, cu vedere la Golful Persic şi la insula Palm Jumeirah. Toate camerele și suitele pun la dispoziţie o varietate de dotări şi facilităţi, precum TV LCD cu canale prin satelit, acces la internet wireless de mare viteză, seif și cadă.

Oaspeţii pot experimenta o experienţă gastronomică completă la Amwaj Rotana, la cele 4 localuri de luat masa pot savura preparate din bucătăria italiană, japoneză, americană, britanică și internațională, cu divertisment live, happy hours, seri tematice şi altele.

Opțiunile de relaxare ale hotelului includ Bodylines Fitness & Wellness Club, care oferă piscine cu temperatură controlată pentru adulţi şi copii, sală de gimnastică bine echipată, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, saună şi spa.

Hotelul oferă acces direct la plaja Jumeirah, iar în apropiere există diverse magazine și opțiuni de agrement, inclusiv centrul comercial Beach Mall, care include un parc acvatic pentru copii. Stația de tramvai Jumeirah Beach Residences 2 se află la o plimbare de doar 3 minute de hotel. De asemenea, hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de Promenada Dubai Marina și oferă servicii gratuite de transfer la centrele comerciale importante din Dubai.

Jumeirah Beach Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, relaxare și gastronomie.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Mic dejun 771 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 09 Apr. - 16 Apr., 2021 Mic dejun 742 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 16 Apr. - 23 Apr., 2021 Mic dejun 750 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 23 Apr. - 30 Apr., 2021 Mic dejun 699 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 30 Apr. - 07 Mai, 2021 Mic dejun 775 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jumeirah Beach, Jumeirah Beach Residence, Dubai, Emiratele Arabe Unite