Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Mövenpick Jumeirah Beach este un hotel elegant și modern de 5 stele, situat în Jumeirah Beach Residence, cu o varietate de opţiuni de luat masa și facilităţi de recreere. Oferă o piscină în aer liber, un centru de wellness și un bar pe plaja publică Jumeirah. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele sunt decorate în stil contemporan și au un balcon cu vedere parțială sau totală la Golful Arabic.

Răsfățați-vă în cele 5 restaurante și baruri premiate, savuraţi preparate de braserie la Soul Restaurant & Lounge şi un bufet gustos la Talk, cu seri tematice diferite, sau savuraţi băuturi în West Beach Bistro & Sports Lounge. De asemenea, vă puteţi relaxa la barul de la piscină sau la Falls Lobby Lounge & Terrace.

Mövenpick Jumeirah Beach se află la câteva minute de mers pe jos de mai multe centre comerciale și de divertisment, de The Beach Mall și de stația de tramvai. Dubai Marina este la 10 minute de mers pe jos, iar Dubai Internet City este la 5 minute cu mașina de proprietate. Mall of the Emirates și Ibn Battuta Mall sunt la 10 minute cu maşina. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 30 de minute cu mașina.

Jumeirah Beach Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, relaxare și gastronomie.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Mic dejun 780 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Jumeirah Beach Residence, Jumeirah Beach Residence, Dubai, Emiratele Arabe Unite