Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe o plajă liniştită, de-a lungul Golfului Pattaya, Dusit Thani Pattaya oferă vedere minunată la mare. Acesta are 3 restaurante şi 2 piscine. Oaspeţii beneficiază de parcare gratuită.

Dusit Thani Pattaya se află la 7 km de satul Elephant şi la 9,5 km de Piaţa Plutitoare. Oraşul Bangkok este la 1,5 ore de mers cu maşina de hotel.

Toate camerele de la Dusit Thani au balcon privat, cu vedere la mare sau la grădină. Camerele oferă decor thailandez modern și TV cu canale prin cablu.

Opţiunile de recreere includ terenuri de tenis şi masaje la centrul spa. Hotelul oferă servicii de schimb valutar, iar biroul de turism poate organiza excursii de o zi.

La restaurantul Cascade, oaspeţii pot savura o varietate de preparate locale şi internaţionale. Restaurantul Italian Bay serveşte preparate italiene şi oferă vedere la Golful Pattaya.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Pattaya North! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

240/2 Pattaya Beach Road, 20150 Pattaya North, Thailanda