Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja Crescent Moon, Garden Cliff Resort & Spa este un complex luxos cu 2 restaurante, 2 baruri şi 2 piscine. La proprietate există parcare gratuită. Oaspeţii beneficiază de serviciu de transfer gratuit de la/la mall-ul Central Festival de 5 ori pe zi.

Cliff Garden Resort & Spa este la 3 km de parcul de miniaturi Mini Siam şi la 5 km de strada pietonală din Pattaya. Centrul comercial Royal Garden Plaza este la 4,5 km de complex.

Camerele elegante ale complexului au decor modern. Toate camerele sunt bine dotate şi includ TV prin cablu şi minibar. De asemenea, oferă cadă şi articole de toaletă.

Oaspeţii se pot antrena la centrul de fitness sau se pot bucura de un masaj la centrul spa Jin. Cliff Garden oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete. La biroul de turism se pot organiza excursii.

Restaurantul Chom Talay serveşte mâncăruri à la carte, iar Barul Sea Breeze oferă deserturi franceze. Opţiunile pentru luat masa includ barul Alizes de lângă piscină.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

220/21 Moo 5, Soi 16 Naklua, Pattaya Naklua Road, Naklua, Banglamung, Chonburi, 20150 Pattaya North, Thailanda