Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe o plajă cu nisip alb, în nordul oraşului Zanzibar, Doubletree Resort oferă camere de lux cu vedere la ocean. În grădinile tropicale luxuriante există o piscină în aer liber și un bar.

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Paturile sunt înconjurate de o plasă de țânțari, iar baia privată include articole de toaletă gratuite. Wi-Fi este disponibil gratuit.

Micul dejun este servit zilnic în restaurantul Ngalawa care oferă, de asemenea, cocktailuri și divertisment live în timpul nopții. Oaspeții pot face rezervări la Fisherman Bar and Grill unde sunt servite preparate din bucătăria locală și internațională.

Sesiuni de yoga sunt organizate dimineața pe plajă, iar tratamente de înfrumusețare și relaxare sunt oferite. Oaspeţii pot practica activităţi precum pescuit, snorkelling și scufundări.

Doubletree by Hilton Resort Zanzibar Nungwi este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului Nungwi.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Nungwi! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 25 Feb. - 04 Mar., 2021 Pensiune Completa 2,069 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Nungwi Village, Zanzibar, Tanzania