Descriere

Dream of Zanzibar este un complex luxos situat pe plaja din Kiwengwa, pe coasta de nord-est din Zanzibar. Complexul este cuibărit în mijlocul unor grădini exotice pe plaja Pwani Machangani, cu vedere la Oceanul Indian. Proprietatea oferă un club pentru copii şi include centrul Dream Spa, care asigură tratamente orientale. Există şi un centru de sporturi de apă şi scufundări.

Fiecare cameră este amenajată cu mobilier de lux şi are o terasă privată spaţioasă. Toate sunt dotate cu TV prin satelit, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Baia privată are duş şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii complexului Dream of Zanzibar au la dispoziţie 5 restaurante diferite cu diverse tipuri de preparate, precum şi 3 baruri pentru băuturi răcoritoare.

Pentru relaxare complexul oferă 2 piscine cu o zonă pentru copii şi există un centru pentru sporturi nautice precum windsurfing şi catamaran.

Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice ale complexului. Aeroportul internaţional al oraşului Zanzibar este la 45 km.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 18 Iun. - 25 Iun., 2018 Demipensiune 1,350 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Mahonda, Zanzibar Pwani Mchangani, Tanzania