Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe coasta tropicală Makunduchi, la est de Zanzibar, La Madrugada Beach Hotel & Resort oferă cazare de lux la malul mării. Are 2 piscine, un restaurant şi oferă o varietate de activităţi.

Toate camerele au zonă de relaxare şi balcon. Baia privată are duş. Din camera dumneavoastră vă puteţi bucura de vedere la mare şi la piscină. Facilităţile suplimentare includ o zonă de relaxare în aer liber, lenjerie de pat şi ventilator.

La Madrugada Beach Hotel & Resort are o zonă de plajă privată. Printre alte facilităţi oferite la proprietate se numără un lounge comun, o sală de jocuri şi un birou de turism. Restaurantul hotelului oferă meniuri pentru diete speciale.

Aeroportul Internaţional Julius Nyerere este la 67 km. Zonele înconjurătoare oferă o gamă largă de activităţi unicat. Pădurea Jozani este la 30 de minute de mers cu maşina, iar zona istorică Mji Mkongwe (oraşul vechi) se află la o oră de mers cu maşina. Satul Kimkazi, unde se pot admira delfinii, este la 30 de minute de mers cu maşina de La Madrugada Beach Hotel.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 18 Iun. - 25 Iun., 2018 Mic dejun 1,000 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Beach Road, Makunduchi, Tanzania