Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Melia Zanzibar se află pe litoral și oferă o vedere neîntreruptă la Oceanul Indian. Cele 5 restaurante și unitățile de cazare de lux sunt situate într-un cadru cu palmieri tropicali, grădini amenajate și o piscină infinită cu bar.

Toate unitățile de cazare oferă lenjerie de pat de înaltă calitate, paturi cu baldachin sculptate și o zonă de relaxare cu TV prin cablu și minibar. Unele au vedere parțială la ocean și piscină privată.

Facilitățile sportive includ teren de tenis, volei pe plajă, caiac, un centru de scufundări și lecții de kitesurfing. Centrul spa oferă o piscină lungă și îngustă, masaje și un centru de fitness cu saună. Există Wi-Fi gratuit în hol, iar camerele au acces la internet prin cablu.

Oferind pachete all inclusive, Melia Zanzibar are 5 restaurante și 4 baruri, unde oaspeții pot trăi o experiență culinară excelentă.

Aeroportul Internațional din Zanzibar și Stone Town sunt la mai puțin de 50 de minute de mers cu mașina.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kiwengwa! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 25 Feb. - 04 Mar., 2021 All Inclusive 2,359 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kiwengwa, 00200 Kiwengwa, Tanzania