Descriere

Acest complex grandios se mândreşte cu una dintre cele mai mari piscine în aer liber din Europa şi cu 8 restaurante à la carte. Mardan Palace oferă o zonă de plajă privată şi camere luxoase, dotate cu articole de toaletă Hermes.

Toate camerele au vedere la Munţii Taurus, la Marea Mediterană sau la piscină. Toate camerele beneficiază de instalaţii de aer condiţionat şi iluminat controlate prin telecomandă.

Piscina în aer liber are mai multe fântâni şi un acvariu în mijloc. Există şi un recif, unde oaspeţii pot înota şi pot face snorkelling alături de peşti, într-un mediu controlat.

Oaspeţii pot alege între mai multe restaurante diferite care oferă mâncăruri autentice cu specific rusesc, franţuzesc, thailandez, japonez şi mediteranean. Restaurantul principal serveşte toate mesele. Barul de pe acoperiş are vedere panoramică la complex şi la mare.

Centrul spa luxos oferă terapii exotice, un centru de fitness ultramodern şi o sală de meditaţie cu vedere la piscina interioară. Centrul de înfrumuseţare şi tratament Thalasso oferă şedinţe de îngrijire facială şi corporală.

Centrul oraşului Antalya este la doar 15 km, respectiv la 20 de minute de mers cu maşina. EXPO 2016 Antalya se află la 17 km de Mardan Palace.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kundu Koyu Oteller Mevkii Antalya, 07110 Lara, Turcia