Descriere

Această proprietate oferă propria plajă privată în localitatea Elia. Athena Pallas pune la dispoziție 2 restaurante, un bar în piscină și facilităţi de spa excelente. Staţiunea Neos Marmaras este situată la 8 km. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele şi suitele de la Athena Pallas sunt decorate frumos, cu grinzi din lemn şi elemente din piatră. Toate au aer condiţionat, TV prin satelit şi minibar.

Centrul spa de la Athena Pallas Village oferă camere de masaj, saună, cadă cu hidromasaj, hammam şi piscină interioară încălzită. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 3 piscine în aer liber, ideale pentru înviorare.

Restaurantul principal, Doxato, serveşte bufete bogate de mic dejun și cină. Taverna Aegean Taste oferă mâncăruri regionale și are vedere la zona de piscină frumoasă. În apropierea piscinei se află şi 3 snack baruri.

Acest hotel de apartamente dotat cu centru spa pune la dispoziție o piscină pentru copii şi terenuri de tenis. Sunt oferite servicii de afaceri, de nuntă, de asistenţă pentru excursii/bilete şi de schimb valutar. Parcarea proprietății este gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Beach Elia, Elia, 63088, Grecia