Descriere

Hotelul Aegean Melathron, de 5 stele, este înconjurat de o pădure care ajunge până la o plajă din golful Toroni. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul spa, la sala de gimnastică şi la 4 piscine.

Camerele moderne şi luxoase au patio sau balcon mobilat, cu vedere la grădinile bine întreţinute şi la piscine sau la Marea Egee. Toate oferă aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit şi acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Aegean Melathron are 2 baruri la piscină şi un bar pe plajă, care oferă îngheţată, gustări şi băuturi. Seara, oaspeţii pot asculta muzică live la barul din interior. Restaurantul Aegeas serveşte un mic dejun tip bufet bogat, iar restaurantul Mistral oferă specialităţi locale.

Oaspeţii se pot relaxa la piscina interioară sau la piscinele în aer liber, cu apă de mare şi apă dulce, care au şi o zonă pentru copii. Pe plaja lungă de 200 de metri există șezlonguri și umbrele de soare, disponibile la un cost suplimentar.

Opţiunile de wellness de la Melathron includ masaje şi tratamente cu produse marine. De asemenea, sunt oferite lecţii de tenis şi cursuri de yoga săptămânale. Melathron Aegean are 2 terenuri de joacă şi o echipă de divertisment pentru copii.

Staţiunea cosmopolită Kallithea este la doar 3 km. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Kallithea Halkidikis, 63077, Grecia