Descriere

Situat într-o locaţie liniştită şi uimitoare, cu vedere la Golful Cassandra, acest hotel de 5 stele îşi propune să satisfacă toate dorinţele oaspeţilor. Hotelul Alia Palace se află în Halkidiki, în apropiere de satul Pefkohori. Magazinele, restaurantele și viața de noapte din Pefkohori sunt la numai 500 de metri.

Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la plaja situată la 800 de metri. După ce vă relaxaţi pe plajă sau la piscină, vă puteţi răsfăţa la centrul spa: tonicul ideal după expunerea la soare. Puteţi încerca beneficiile unei măști din alge marine, ale unui masaj sau ale tratamentelor faciale şi pentru unghii. De asemenea, hotelul oferă acces gratuit la sala de gimnastică.

Puteţi savura mâncăruri autentice grecești şi vinuri fine la cele 2 restaurante care oferă opţiuni à la carte sau în stil bufet. Barul de la piscină serveşte băuturi și cafea, iar la sosire este oferit un cocteil de bun venit. O dată pe săptămână sunt organizate demonstraţii de gătit în stil grecesc și degustări de vinuri. Hotelul are un minimarket de unde puteţi cumpăra tutun, ziare și produse de uz cotidian.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Main Street, Pefkohori, 63085, Grecia