Descriere

Acest hotel oferă servicii ultra all inclusive, o piscină în aer liber și una interioară, precum și o piscină suplimentară cu tobogan. Proprietatea se află la numai 300 m de propria zonă de plajă de pe malul Mării Mediteraneene. Oaspeții au la dispoziție baie turcească și saună.

Toate camerele Hotelului Club Konakli oferă aer condiţionat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și balcon cu vedere. Baia proprie are articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Micul dejun, micul dejun târziu, prânzul și cina sunt servite în stil bufet la restaurantul hotelului. Proprietatea pune la dispoziție 4 baruri, dintre care 1 pe plajă, servind băuturi cu și fără alcool nonstop. Oaspeţii pot lua masa în interior sau în aer liber, lângă zona de piscină.

Vă puteți menţine în formă la centrul de fitness și vă puteţi relaxa cu un masaj liniștitor. Este disponibil şi un loc de joacă pentru copii, cu tobogane și leagăne.

Aeroportul Antalya este situat la 120 km de Hotelul Club Konakli. Serviciile de transfer sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar. Oaspeții au la dispoziție o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Pamukyeri Mahallesi Kulak Caddesi No:31 , 07490 Konaklı, Turcia