Descriere

Situat pe plaja din Lara, acest complex spa are o zonă elegantă cu piscină peisajeră, tobogane cu apă și palmieri. Oferă camere cu aer condiţionat, balcon şi vedere panoramică la Marea Mediterană.

Camerele de la Concorde De Luxe Resort sunt spaţioase şi au mobilier modern. Acestea includ TV prin satelit, WiFi gratuit și o baie privată cu uscător de păr.

De Luxe Resort găzduiește 17 restaurante şi baruri. Da Vinci oferă un meniu à la carte cu mâncăruri italiene. La Concorde există de asemenea un restaurant care servește fripturi, localul Havana Bar şi un bar pe plajă cu şezlonguri şi vedere la mare.

Oaspeţii pot să se relaxeze pe plaja privată sau să joace un meci de tenis pe terenul luminat. Centrul spa al complexului oferă masaje şi tratamente corporale. În plus, sunt disponibile o piscină interioară şi o sală de jocuri cu pistă de bowling şi facilități de biliard.

Complexul Concorde De Luxe este situat la 10 km de Aeroportul Antalya și pune la dispoziția oaspeților o recepție cu program nonstop și o parcare publică gratuită. EXPO 2016 Antalya se află la 15 km de proprietate

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!