Descriere

Aflat la o scurtă călătorie cu maşina de centrul oraşului Antalya, orientat spre plaja Lara, acest hotel de pe plajă impresionează prin peisajul unic de la piscină, grădina mare şi numeroasele sale facilităţi.

Puteţi să petreceţi o vacanţă memorabilă cu familia la Hotelul Kervansaray Kundu. În timp ce beneficiaţi de un masaj profesionist la centrul de wellness, copiii dumneavoastră se pot distra în piscina pentru copii, care are un tobogan mare cu apă. De asemenea, oaspeţii mai tineri se vor bucura de programul de animaţie oferit pe tot parcursul zilei şi de minidiscotecă.

Oaspeţii care doresc un sejur mai activ la Kervansaray pot practica diverse sporturi nautice, inclusiv canotaj, scufundări şi parasailing. Puteţi să faceţi exerciţii fizice în sala de fitness sau să vă bucuraţi de înot în piscina interioară. Oaspeţii iubitori de tenis pot folosi terenul de la hotel.

În fiecare vară, Kervansaray Kundu găzduieşte mai multe grupuri de dans, magicieni şi alţi artişti. Puteţi să ascultaţi muzică live, savurând o băutură la barul cu pian, deschis nonstop. Ofertele all inclusive includ şi băuturi la barul de la piscină, la barul de pe plajă şi la disco-bar.

Toate camerele au balcon, unele cu privelişte spre apă. Puteţi să luaţi masa în confortul camerei dumneavoastră moderne şi spaţioase.

EXPO 2016 Antalya se află la 16 km de Kervansaray Kundu Hotel.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Lara Turizm Yolu, Antalya, 07230 Lara, Turcia