Descriere

Oferind o piscină în aer liber şi o zonă de plajă privată, Side Crown Palace este situat în cartierul Kumköy din Side. Proprietatea are şi o grădină, iar oaspeţii se pot distra la parcul acvatic. Acest hotel asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită.

Decorate modern, toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Pentru mai mult confort, unele unităţi includ o zonă de relaxare. Toate camerele au o baie privată cu papuci, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Proprietatea oferă o recepţie cu program nonstop, un salon de coafură şi un magazin de cadouri. În plus, sunt disponibile servicii de spălătorie, curăţătorie chimică şi călcătorie, la cerere şi la un cost suplimentar. Oaspeţii pot juca tenis de masă, biliard şi darts în cadrul hotelului.

Oraşul antic Side este la 7,5 km de Side Crown Palace, iar Muzeul Oraşului Side se află la 7,5 km. Cel mai apropiat aeroport este cel al oraşului Antalya, situat la 58,5 km de Side Crown Palace.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Sahil Cad. Evrenseki Side Manavgat, 07600 Side, Turcia