Descriere

Wind of Lara Hotel & SPA, situat în stațiunea Lara, oferă unități de cazare în sistem all inclusive, acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele, un centru spa și o piscină în aer liber. Hotelul are, de asemenea, un loc de joacă și o terasă pentru copii, iar oaspeților le este pus la dispoziție centrul de spa, care include saună, hamam și piscină interioară. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele camere au vedere la mare sau la munte. Pentru mai mult confort, camerele includ articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

În cadrul proprietății sunt disponibile o recepție cu program nonstop, servicii de babysitting, un coafor și un magazin de cadouri.

Mic dejun, prânzul și cina sunt servite în fiecare zi la restaurantul proprietății. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi la bar.

Hotelul pune la dispoziție o zonă de plajă privată, facilități de sporturi acvatice și un serviciu de închirieri auto. Oaspeţii pot juca tenis de masă, biliard şi darts în cadrul hotelului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Antalya, situat la 14 km de Wind of Lara Hotel & SPA.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 31 Mai - 07 Iun., 2020 All Inclusive 590 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 07 Iun. - 14 Iun., 2020 All Inclusive 612 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 28 Iun. - 05 Iul., 2020 All Inclusive 737 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 05 Iul. - 12 Iul., 2020 All Inclusive 705 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kemerağzı Tesisler Caddesi 1003 Sokak No:8 Kundu , 07119 Lara, Turcia