Descriere

Proprietatea all-inclusive de 5 stele Calista Luxury Resort are o zonă de plajă privată la Marea Mediterană, o şcoală de surfing şi navigaţie şi facilităţi de spa de lux. La mai puţin de 7 km se găsesc 10 terenuri de golf.

Toate unităţile de cazare de la Calista Luxury Resort au balcon privat sau terasă cu vedere la mare sau la munte. Camerele oferă TV prin satelit, acces gratuit la internet WiFi şi baie privată.

Cele 10 restaurante de la Calista Resort sunt pentru toate gusturile. Barul Turca de la piscină serveşte gustări şi băuturi pe terasa de la piscină, iar la Restaurantul Garden puteţi să savuraţi băuturi bucurându-vă de briza răcoritoare a mării.

Calista Luxury Resort oferă 5 terenuri de tenis iluminate, un teren de fotbal în 5 şi o pistă de bowling. Centrul spa Callos are o suprafaţă de 3500 mp şi pune la dispoziţie diverse tratamente, inclusiv saune, servicii de masaj, o baie de zăpadă şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, proprietatea are un miniclub, unde oaspeţii mai tineri pot participa la activităţi zilnice fără părinţi.

Complexul se află la 30 de minute de mers cu maşina de Aeroportul Antalya şi la 21 km de EXPO 2016 Antalya. La proprietate este disponibilă o parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Tasliburun Mevkii Antalya, 07500 Belek, Turcia