Descriere

Acest complex de pe plaja din Belek oferă un centru spa luxos, un parc acvatic cu tobogane şi 2 terenuri de golf de campionat. Toate camerele includ acces gratuit la internet WiFi. Gloria Golf Resort pune la dispoziţie o grădină zoologică pentru oaspeţii mai tineri.

Gloria Golf Resort oferă camere cu TV LCD cu canale prin satelit şi aer condiţionat. Toate camerele au balcon privat cu vedere la domeniile întinse ale complexului.

Oaspeţii de la Gloria Golf au posibilitatea de a alege între 6 restaurante care oferă bufete şi meniuri à la carte. Sunt disponibile restaurante ale căror specialitate sunt fructele de mare şi preparatele din bucătăria turcească, un bar la piscină şi o patiserie.

Este oferit un serviciu gratuit de transfer între Gloria Resort şi terenurile de golf din apropiere. Pe plajă, oaspeţii au la dispoziţie facilităţi de windsurfing sau se pot relaxa cu masaje la centrul spa La Source.

EXPO 2016 Antalya se află la 28 km de Gloria Golf Resort, iar aeroportul internațional Antalya este la 41 km. Se oferă parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!