Descriere

Acest vast complex de 5 stele de lângă plajă este situat în Belek, lângă un teren de golf cu 45 de găuri. Gloria Verde include piscine cu apă dulce, un centru spa şi o plajă cu vietăţi marine unice.

Camerele de la Gloria Verde Resort & Spa au aer condiţionat şi oferă acces gratuit la internet şi canale TV prin satelit. Acestea includ, de asemenea, o baie cu cadă şi un balcon privat sau o terasă.

Oaspeţii pot alege între preparate culinare asiatice la Restaurantul Garuda şi o combinaţie între bucătăria turcă, mexicană şi mediteraneană la restaurantul principal, Mythos. Ambele restaurante se concentrează pe mese sănătoase, cu puţine calorii.

Centrul de tratamente Asklepion Spa oferă o piscină cu apă de mare încălzită şi tratamente de detoxificare. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în grădinile liniştite şi pot înota în piscinele turcoaz.

Ruinele romane bine conservate din Perge se găsesc la mai puţin de 30 km de Gloria Verde Resort. Aeroportul Internaţional Baiyun se află la 30 de minute de mers cu maşina. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Turizm Cd., Serik, Turcia