Descriere

Situat pe coasta mediteraneană, acest hotel de la malul mării oferă o plajă privată cu steag albastru, un centru spa şi o piscină mare în aer liber, cu tobogane de apă. Hotelul are un design interior luxos și oferă oaspeților camere moderne și WiFi gratuit în zonele publice.

Toate camerele de la Fame Residence Lara & Spa beneficiază de aer condiţionat şi sunt decorate în culori discrete, pentru a oferi cazare confortabilă. Unele camere au vedere frumoasă la Marea Mediterană.

La restaurantele elegante de la Fame Residence, mesele sunt servite atât în interior, cât şi în aer liber. Oaspeții pot savura preparate din bucătăria italiană, chinezească şi turcească. Barurile hotelului oferă băuturi delicioase.

Centrul spa include o baie turcească, o saună şi săli de masaj, unde oaspeții pot beneficia de masaje cu aromoterapie şi de diverse măști. De asemenea, oaspeții care iubesc sportul vor găsi la proprietate un teren de fotbal, un teren de tenis și un centru de fitness. Copiii se pot distra la locul de joacă și la piscina destinată lor.

Centrul orașului Antalya este situat la mai puțin de 20 km. Tot la 20 km se află și EXPO 2016 Antalya. Aeroportul Antalya se află la 10 minute de mers cu mașina de Fame Residence Lara & Spa.

Acesta este locul preferat de turiștii din Lara, conform comentariilor independente.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kemer Ağzı Mevkii , Antalya, 07900 Lara, Turcia