Descriere

Acest complex pe plajă, în formă de U, are un design minimalist şi sofisticat. Toate camerele au un balcon cu vedere la Marea Mediterană şi la plaja privată de 10,8 hectare. Aeroportul Antalya este situat la numai 10 km.

Camerele oferă decor ultra-modern şi iluminare ambientală. Fiecare cameră are un fotoliu din piele şi TV cu ecran plat şi canale prin satelit. Minibarul este aprovizionat în fiecare zi.

Hotelul Kervansaray Lara are propriul debarcader ce se întinde de la plaja privată în Marea Mediterană. De asemenea, hotelul are un bar acoperit, la malul mării, cu canapele, unde oaspeţii se pot relaxa cu o băutură.

Hotelul oferă o lume creată special pentru copii, inclusiv un parc de distracţii, un club pentru copii ce oferă activităţi interesante şi o piscină cu multe tobogane. Există, de asemenea, piscine separate pentru adulţi.

Pe lângă o gamă largă de sporturi nautice, Hotelul Kervansaray are terenuri pentru fotbal şi tenis şi un teren de minigolf. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în hotel cu serviciile complete de spa ce includ cadă cu hidromasaj, saună şi hamam.

Hotelul Lara oferă opţiuni de luat masa à la carte, în restaurantele cu specific mediteranean, latin şi oriental. Există, de asemenea, un local tip bufet.

Complexul se află la 12 km de centrul orașului Antalya si la 14 km de Antalya EXPO 2016. Proprietatea oferă și parcare gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Lara Turizm Yolu Kundu Mevkii , Antalya, 07230 Lara, Turcia