Descriere

Având o plajă privată la Marea Mediterană, Hotelul Lara Liberty are o zonă mare de piscină, cu palmieri şi tobogane cu apă. Acesta oferă camere luminoase, dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi acces WiFi gratuit.

Toate camerele au baie privată. Unele camere au balcon cu vedere la mare.

Restaurantul principal al Hotelului Lara Liberty oferă bucătărie internaţională, iar oaspeții pot lua masa la piscină. Oferta este completată de preparate culinare din bucătăria modernă turcească, de un restaurant italian şi de un cort Yoruk original, unde se serveşte o pizza personalizată.

Activităţile de agrement includ 2 terenuri de tenis cu vedere la mare, un centru de fitness complet echipat şi un teren de volei pe plajă. Copiii se pot bălăci în piscina de mică adâncime, se pot distra pe toboganele cu apă sau pot lua parte la multe activităţi ale clubului copiilor.

Pentru relaxare, centrul spa al Hotelului Lara Liberty pune la dispoziție o saună finlandeză, un hamam decorat cu mozaic şi masaje terapeutice. Un colţ din piscina în aer liber este dedicat adulţilor, pentru a citi şi a se relaxa în linişte.

EXPO 2016 Antalya este la 16 km de Liberty Hotels Lara.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Lara Bölgesi Kundu Mevkii,Antalya, 07100 Lara, Turcia