Descriere

Acest hotel luxos de 5 stele se află în stațiunea de pe coastă Lara. Pune la dispoziție 4 restaurante à la carte gratuite și un centru spa mare. Centrul de expoziții EXPO 2016 Antalya este situat la 15 km de Hotelul Limak Lara De Luxe.

Centrul spa de la Limak Lara include baie de aburi/ turcească, piscină interioară și cadă cu hidromasaj. Oferă, de asemenea, o serie de terapii de relaxare, inclusiv masaje corporale, tratamente faciale și pedichiură.

Camerele Hotelului Limak Lara De Luxe au aer condiționat și mobilier modern cu influențe turcești. Includ și zonă de zi spațioasă cu TV cu ecran plat. Unele camere oferă cadă cu hidromasaj și terasă cu vedere la mare.

Restaurantele proprietății servesc diverse mâncăruri internaționale, inclusiv preparate turcești, indiene, thailandeze, japoneze, italienești și mexicane. Mesele pot fi savurate atât în interior, cât și în aer liber.

Hotelul Limak Lara De Luxe se află la numai 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Antalya și oferă parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Kemeragzi Mevkii Antalya, 07034 Lara, Turcia