Descriere

Aurum Club Marmara – All Inclusive, situat într-un golf mic de pe malul Mării Egee, înconjurat de copaci, pune la dispoziție o plajă privată, o piscină în aer liber și un ponton din lemn. Include facilităţi sportive şi un loc de joacă pentru copii.

Camerele, amplasate în clădiri cu 2 etaje răspândite prin pădure, includ TV prin satelit, minibar şi balcon. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Restaurantul hotelului oferă micul dejun, prânzul şi cina în regim de bufet. Sunt incluse băuturi locale și de import. Există, de asemenea, 2 restaurante à la carte care oferă preparate italieneşti şi din fructe de mare. Proprietatea are un bar, o mică piaţă şi un punct unde sunt disponibile gustări.

Oaspeţii pot juca tenis de masă, biliard ori minigolf sau pot face canotaj şi tir cu arcul. Pentru divertisment, aveţi la dispoziţie un club de noapte. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit doar în hol.

Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 47 km de Aurum Club Marmara. La cerere și la un cost suplimentar poate fi oferit un serviciu de transfer. Proprietatea include o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!