Descriere

Oferind o plajă privată și un centru de fitness pe coasta mediteraneană din Didim, acest complex de 5 stele are un parc acvatic, 2 piscine în aer liber și 2 piscine pentru copii în aer liber.

Camerele de la Büyük Anadolu Didim Resort au aer condiţionat şi sunt decorate cu mobilier din lemn şi podea cu mochetă. Toate camerele includ minibar, cutie de valori, colț de relaxare și TV prin satelit. Băile private sunt dotate cu uscător de păr și telefon.

Centrul spa de la Büyük Anadolu Didim Resort Hotel oferă o varietate de tratamente de sănătate și înfrumusețare, inclusiv tratamente pentru curățarea feței, baie finlandeză, masaje și peeling. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o saună, o baie de aburi şi o piscină interioară.

Oaspeţii se pot antrena în sala de fitness sau pot juca biliard în sala de jocuri. Copiii au la dispoziție un loc de joacă. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă, baschet și volei pe plajă.

Restaurantele complexului servesc preparate din bucătăria tradițională turcească şi internațională. Barul de la piscină oferă o selecție de băuturi şi gustări ușoare.

Hotelul Büyük Anadolu Didim se află la 15 minute de mers cu mașina de sanctuarul ionic antic Didyma şi de Templul lui Apollo. Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 100 km, iar Aeroportul Izmir Adnan Menderes se află la 160 km de proprietate.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Mavisehir Mah. Kiray Cad. No:22, 09270 Didim, Turcia