Descriere

Acest hotel luxos de design are o plajă privată şi vedere la Marea Egee. Hotelul Doria oferă o piscină infinită şi facilităţi de spa extinse, cu hamam şi servicii de masaj.

Camerele elegante sunt dotate cu aer condiţionat şi se deschid pe un balcon panoramic. Au baie cu halat şi papuci şi includ acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV cu ecran plat.

Hotelul Doria Bodrum are un restaurant cu vedere la piscină, servind preparate din bucătăria tradiţională turcească şi mediteraneană de fuziune. De asemenea, are un lounge confortabil în hol şi un Club House lângă piscină, care oferă mese uşoare.

Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile de lângă golful liniştit Bitez. Există şi o sală de sport bine dotată, cu activităţi de fitness cardio.

Zona de plajă privată a hotelului este la 5 minute de mers cu maşina şi este disponibil un serviciu de transfer gratuit la şi de la plajă. Hotelul Doria este la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Bodrum, iar aeroportul internaţional Milas-Bodrum este la 40 de minute. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

1410. sokak Gündönümü mevkii Bitez, 48400 Bitez, Turcia