Descriere

Acest complex de 5 stele, situat în Bodrun, la malul Mării Egee, oferă camere cu balcon privat. Ersan Resort are spa cu centru de fitness, 5 restaurante și piscină cu parc acvatic şi 9 tobogane.

Camerele luminoase de la Ersan Resort au ferestre din podea până în tavan, cu vedere la Marea Egee, la grădinile botanice sau la piscină. Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat și decorate în culori naturale.

Echipamente de windsurfing, scufundări și canotaj pot fi închiriate de la Ersan Resort & Spa. Pe terasa la soare există șezlonguri. Opțiunile de petrecere a timpului liber includ cinematograf, terenuri de tenis și discotecă de noapte.

Spa & Wellness Centre de la Ersan oferă masaje tradiţionale thailandeze şi tratamente de îngrijire a pielii. Facilitățile de spa includ baie turcească, piscină interioară și saună.

Restaurantul Panorama oferă zilnic bufete. Restaurantele de la Ersan servesc fructe de mare proaspete şi preparate italiene, turcești şi mexicane. Cocktailuri sunt oferite la cele 5 baruri ale complexului, inclusiv la barul de la piscină.

Centrul orașului Bodrum este la doar 4 km și se poate ajunge folosind mijlocul de transport Dolmus Minibus, care oprește chiar în afara proprietății

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Icmeler, 48400 Bodrum City, Turcia